Produk sing Ditampilake

Rawuh Anyar

Proyek Paling Anyar Kita

Sapa Kita

Boegger fokus ing tenun kawat 15 taun luwih ing China, kabeh meshes diproduksi miturut standar ASTM lan ISO, manawa kabutuhan sampeyan mbutuhake lembaran utawa gulungan, Boegger bisa nyedhiyakake bolong kawat sing paling dhuwur kanggo para pelanggan lan proyek, olèh sarat khusus sampeyan, kabutuhan paduan khusus, lan Boegger bisa ngasilake prototipe utawa produksi kanthi tepat wektu amarga jadwal pabrik sing fleksibel.

Boegger umume ngasilake: fasad ijo ijo stainless, klambi fasad logam berlubang, langit-langit logam berlubang, lembaran logam sing ditambahi, bolong dekoratif kanggo klambi tembok eksterior, kaca kabel, tirai chainmail, tirai bolong skala, tirai koil logam, tembok tirai bolong, bolong kawat sabuk, tirai link rantai, tirai Manik logam, lsp., welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo takon babagan regane

Boegger netepi "nggawe nilai kanggo mitra," nilai inti kejujuran, toleransi, inovasi, layanan "minangka semangat perusahaan, kanggo nggawe nilai kanggo mitra liwat inovasi independen lan kerja sama tulus.

  • about-us
  • about-us