Babagan Kita

INDUSTRI BOEDON TERBATAS

Babagan Kita

Boegger fokus ing tenun kawat 15 taun luwih ing China, kabeh meshes diproduksi miturut standar ASTM lan ISO, manawa kabutuhan sampeyan mbutuhake lembaran utawa gulungan, Boegger bisa nyedhiyakake bolong kawat sing paling dhuwur kanggo para pelanggan lan proyek, olèh sarat khusus sampeyan, kabutuhan paduan khusus, lan Boegger bisa ngasilake prototipe utawa produksi kanthi tepat wektu amarga jadwal pabrik sing fleksibel.

Boegger umume ngasilake: fasad ijo ijo stainless, klambi fasad logam berlubang, langit-langit logam berlubang, lembaran logam sing ditambahi, bolong dekoratif kanggo klambi tembok eksterior, kaca kabel, tirai chainmail, tirai bolong skala, tirai koil logam, tembok tirai bolong, bolong kawat sabuk, tirai link rantai, tirai Manik logam, lsp., welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo takon babagan regane

Boegger ngugemi "nggawe nilai kanggo mitra," nilai inti kejujuran, toleransi, inovasi, layanan "minangka semangat perusahaan, kanggo nggawe nilai kanggo mitra liwat inovasi independen lan kerja sama tulus.

Ing nggawe nilai kanggo mitra. "

Boegger industri winates, yaiku pelanggan, panyedhiya, pemegang saham, karyawan, lan hubungan kerja sama ing antarane unit lan individu sing dadi mitra, lan mung liwat upaya nggawe nilai kanggo mitra, supaya bisa ngerteni nilai lan akses dhewe menyang pembangunan sukses

"Kejujuran, toleransi, inovasi, layanan"

Industri Boegger winates. kejujuran minangka dhasar saka kabeh kerja sama, toleransi minangka premis pemecahan masalah, inovasi minangka alat kanggo pengembangan karir lan layanan minangka dhasar kanggo nyipta nilai.

Kapasitas

+
Luwih saka 40 piranti
+
Luwih saka 30 Karyawan
+
Luwih saka 20 Profesional
Output saben dina

Sawise didol

(1) Sistem transportasi segara, darat, udara, lan sepur sing lengkap ngrampungake masalah transportasi pelanggan.
(2) Nyedhiyakake instruksi instalasi lan instruksi pangopènan (teks lan video)
(3) Mbantu ngrampungake masalah bungkus lan kerusakan produk sajrone transportasi.
(4) Ngatasi keluhan kanthi bener.
(5) Wajar ngrampungake masalah bali lan mbalekake.
(6) Mbantu verifikasi kabijakan tarif produk lokal.

Kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sing apik