Mesh Woven Arsitektur Digunakake kanggo Bangunan Cladding Facade

Katrangan singkat:

Bolong logam hiasan ditenun dadi macem-macem pola unik, lan duwe mupangat sing fleksibel, konstruksi pangopènan sing kurang, efisiensi energi lan keberlangsungan materi.


Detail Produk

Tag Produk

Mesh Tenun Arsitektur kanthi Maneka Weave lan Wangun Visual

Bolong anyaman arsitektur uga diarani tenunan kawat anyaman utawa bolong anyaman. Umume, bisa ditenun nganggo macem-macem pola unik. Lan sawetara jinis tenunan nggawe bolong kawat anyaman kaya bolong kabel arsitektur utawa sabuk conveyor arsitektur. Kanthi warna sing apik, pola modis, gaya ringkes, fungsi sing apik, bolong anyaman arsitektur kita diadopsi dening luwih akeh desainer lan arsitek sing digunakake minangka dekorasi interior lan eksterior. Kayadene pamisah papan, alangan tangga, klambi tembok ing gedung kantor, pusat perbelanjaan utawa arsitektur khusus liyane.

Kawat + batang bolong hiasan.

Kawat anyaman logam minangka pamisah papan.

Spesifikasi

Bahan: stainless steel, baja galvanis, tembaga, tembaga, kuningan, aluminium, paduan aluminium, lsp.

Jinis anyaman: tenunan polos, tenunan twill, tenun dutch, tenun belanda polos, tenun belanda twill, cara tenunan unik, lsp.

Perawatan lumahing: galvanis, anodisasi, dilapisi seng, lsp.

Werna: warna logam asli utawa nyemprotake warna liyane.

Bolong kawat iki bisa digunakake kanggo akeh aplikasi kanthi ing ngisor iki fitur:

Daya tarik estetis;

Serbaguna;

Inspirasi arsitektur;

Macem-macem bukaan lan ukuran;

Desain lan tampilan unik;

Gaya lan fungsi.

Lamaran

Kanthi macem-macem fungsi lan daya tarik estetis, bolong kawat anyaman cocok kanggo macem-macem aplikasi.

Fungsi: pembagi ruangan, dekorasi langit-langit, dekorasi tembok, tirai pintu, layar jendela, tirai gulung, tirai kamar mandi, layar perapian, pemisahan cahaya, balustrade, tangga isolasi tangga, layar kabin lift, toko pameran toko, panel arsitektur, panel akustik, kabinet panel, fasad bangunan, klambi kolom, proyek kerajinan, lsp.

Papan aplikasi: balkon, koridor, overpass, elevator, hotel, restoran, kantor, bangunan, ruang ball grand, museum, aula konser, aula, ruang pameran, mall, akses bandara, téater, lsp.

Kawat anyaman logam minangka pamisah ruangan.

Kawat tenunan logam minangka tembok bangunan.

Langit-langit kawat dekoratif bolong.

Bolong atos minangka fasad bangunan.

Klambi bangunan bolong hard metal.

Fasad bangunan bolong atos.

Sampel tenunan arsitektur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita