Sarung Tangan Chainmail Jaga Tangan Sampeyan Aman

Katrangan singkat:

Sarung tangan bolong stainless steel kanthi anti-nglereni lan anti-tusukan nduweni tali pergelangan tangan sing fleksibel lan desain pengikat jepitan logam sing pas kanggo pas karo pergelangan tangan pelanggan lan supaya dheweke luwih kepenak.


Detail Produk

Tag Produk

Sarung Tangan Mesh Stainless Steel kanthi Properti Anti-nglereni lan Anti-tusukan

Sarung tangan Chainmail, uga diarani sarung tangan mail chain, sarung tangan jagal utawa sarung tangan kerang, digunakake kanggo nglindhungi telapak tangan pangguna saka barang sing landhep. Biasane, sarung tangan chainmail digawe saka logam tanpa kain. Nalika saiki, kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan, kita uga bisa ngasilake sarung tangan chainmail kanthi lapisan kulit sing nyaman. Apa maneh, sarung tangan desain anyar kanthi tali pergelangan tangan sing fleksibel lan desain pengikat sworo seru sing bisa disetel uga cocog kanggo pergelangan tangan pelanggan lan supaya para pelanggan rumangsa luwih kepenak. Sarung tangan Chainmail asring digawe saka cincin logam berkualitas tinggi sing resistensi potong lan resistensi tusukan. Dadi, sarung tangan chainmail digunakake kanthi akeh minangka sarung tangan jagal lan sarung tangan kerang.

 Kaos Chainmail tanpa lengen klambi

Waja Chainmail nglindhungi kabeh awak

Spesifikasi

Materi  baja karbon, stainless steel, aluminium padhang, aluminium anodized, titanium, kuningan, tembaga, tembaga, lsp.
Cara ngubungake  riveting, butting lan welding.
Pola link rantai  Eropah 4 ing 1 interlocking.
Perawatan lumahing  lapisan seng, lapisan ireng, plating tembaga.
Ukuran sarung tangan Chainmail  XXS, XS, S, M, L, XL, uga bisa disesuaikan.
Jinis sarung tangan Chainmail Mbalik maneh
Telung driji nganggo tali sawit.
Driji driji, dawa tangan.
Limang driji kanthi cuff safety lan dawa cuff bisa disesuaikan.
Kustomisasi pembeli.
Nyepetake bahan tali  polipropilena, nilon, stainless steel utawa bisa disesuaikan.
Nyepetake warna tali  putih, abang, ijo, biru, coklat, oranye, lsp.
Kencengake tali / gaya cuff  bisa diganti
Informasi tambahan  diameter kawat lan diameter dering bisa disesuaikan.

Sarung tangan SS Chainmail nganggo agul-agul

SS Chainmail sarung tangan karo piso

Tes sarung tangan chainmail telung driji

SS chainmail tes anti tusukan

Fitur sarung tangan bolong stainless steel

Properti anti korosi lan tahan karat. Kekuwatan dhuwur lan struktur sing kuat.

Properti fleksibel lan entheng. Desain ngagem nyaman.

Pangopènan sithik .. Nyandhang malik.

Pilihan liyane pilihan.

Sarung tangan SS chainmail sing cocog kanggo restoran

Sarung tangan SS chainmail sing cocog kanggo omah jagal

Aplikasi sarung tangan bolong stainless steel

Pawon kulawarga. Pawon restoran.

Supermarket Rumah pangorbanan.

Pangolahan produk industri. Tes laboratorium.

Keamanan umum


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk