Hubungi Kita

INDUSTRI BOEDON TERBATAS

Alamat

Zona industri wétan, Anping, Hebei, China

Telpon

Sales: 0086-18632805239

Dhukungan: 0086- (0) 318-5111380

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita