Conveyor Belt Mesh Cocog kanggo Facade Bangunan lan Cladding.

Katrangan singkat:

Sabuk conveyor arsitektur kalebu sabuk conveyor kawat datar, sabuk tenunan dobel, sabuk tenunan imbang majemuk lan sabuk conveyor tangga.


Detail Produk

Tag Produk

Sabuk Wire Mesh Digunakake kanggo njaga Privasi lan Ventilasi kanggo Bangunan.

Sabuk conveyor arsitektur, uga diarani sabuk conveyor logam utawa sabuk conveyor wire mesh. Sabuk conveyor arsitektur kasusun saka rod horisontal lan kawat spiral vertikal. Rod kasebut kaya bingkai sing bakal nggawe kabel spiral stabil lan ora bakal nyimpang ing sisih loro. Lan jumlah rod utawa kawat spiral bisa dadi siji utawa luwih. Kajaba iku, rod bisa lurus utawa sudhut mlengkung lan kabel spiral bisa rata utawa bunder. Sabuk conveyor arsitektur kalebu sabuk conveyor kawat datar, sabuk tenunan dobel, sabuk tenunan imbang majemuk lan sabuk conveyor tangga. Lan sabuk conveyor kawat rata digunakake ing dekorasi arsitektur. Kanthi struktur sing mantep lan stabil, sabuk conveyor arsitektur bisa digunakake kanthi kahanan sing angel banget. Mula digunakake ing dekorasi eksterior lan proteksi kaya bolong kabel arsitektur.

Sabuk conveyor kuningan

Sabuk conveyor tangga kuningan

Spesifikasi

Bahan: Baja tahan karat 304, 316, 304L, 316L, 304H, 316H, lsp.

Perawatan permukaan: galvanis, oksidasi utawa cat semprotan.

Werna: warna logam asli, perak, ireng, kuning, tembaga utawa nyemprotake dadi warna liyane.

Jinis kawat spiral: bunder utawa rata.

Diameter kawat spiral: 1,2 mm - 10 mm.

Jarak kawat spiral: 3 mm - 38 mm.

Jinis rod: lurus utawa ditekuk.

Diameter rod: 1,3 mm - 5 mm.

Joran rod: 13 mm - 64.5 mm.

Cathetan: Dawa, warna, wujud lan ukuran bisa disesuaikan.

Papat jinis sabuk conveyor wire mesh

Fitur

Struktur sing kuat lan stabil.

Tahan karat lan tahan korosi.

Tahan suhu dhuwur lan resistensi abrasi.

Difusi ringan lan ventilasi sing apik.

Penampilan lan fungsionalitas sing apik banget.

Versatilitas lan daya tahan.

Ukuran khusus miturut sarat sampeyan.

Gampang dipasang lan dipelihara.

Aplikasi

Minangka bahan dekorasi anyar, sabuk bolong kawat digunakake kanthi umum ing dekorasi arsitektur, kayata pembagi ruangan, pagar tembok, dekorasi plafon, dekorasi tembok, tirai lawang, balustrade, pameran pameran toko, fasad bangunan, klambi kolom, proyek kerajinan lan liya-liyane. Bisa ditrapake ing macem-macem panggonan kaya dhaptar ing ngisor iki.

Loft Kamar tamu
Koridor Lift
Hotel Restoran
Gedung kantor Museum
Aula konser Aula pameran
Mal blanja Akses bandara

Bolong sabuk konveyor dekorasi koridor.

Bolong sabuk konveyor minangka tembok bangunan.

Rincian instal sabuk kabel bolong.

Sabuk bolong kabel dipasang ing stasiun sepur

Kemasan

Sabuk kabel bolong dikemas nganggo busa plastik, kertas bukti banyu utawa film plastik ing njero, banjur rangkep nganggo kothak kayu utawa palet minangka panjaluk sampeyan.

Sabuk kabel bolong dibungkus film plastik.

Sabuk bolong kabel ing wadhah kayu


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita