Logam sing Ditambahi sing Dianggo kanggo Bangunan Mbantu Ngurangi Gangguan.

Katrangan singkat:

Layar bolong sing ditambahi katon apik kanthi pola inovatif lan dekorasi.


Detail Produk

Tag Produk

Logam sing Ditambahi kanggo Fasad Bangunan - Ventilasi Apik banget.

Fasad logam sing ditambahi uga bisa digawe saka baja karbon, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, lan liya-liyane. Ing gesang modern kita, ana akeh wong sing mutusake nggunakake logam sing ditambahi minangka fasad amarga penampilan sing apik. Kajaba iku, kanthi fitur ventilasi sing apik, mblokir bagean srengenge, nyuda swara lan nyaring cairan, uga bisa digunakake ing stadion, mall, sekolah, perpustakaan, rumah sakit, gedung kantor, tanduran gedhe lan liya-liyane.

 Aluminium Mesh Ditambahi

Steel Mesh Ditambahi

Spesifikasi fasad logam sing ditambahi

Bahan: baja karbon rendah, baja tahan karat, paduan magnesium aluminium, aluminium, tembaga, kuningan, titanium, nikel.

Perawatan lumahing: dilapisi plastik PVC, galvanis panas, galvanis listrik.

Kandel: 0,4 mm nganti 0,8 mm.

Ukuran bolong: 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 2 × 25 mm, spesifikasi khusus bisa disesuaikan.

Layar Expansion Dilapisi PVC Abang

Layar Ditambahi Bubuk Putih

Fitur fasad logam sing ditambahi

Penampilan sing apik kanthi pola inovatif lan dekorasi.

Rasio kekuatan kanggo bobot awak sing apik banget. Nyegah srengenge supaya ora madhangi mripat manungsa.

Ventilasi sing apik, anti korosi. Ngurangi swara lan saring cairan kasebut.

Ringan, gampang dipasang.

Aplikasi fasad logam sing ditambahi

Fasad logam sing akeh digunakake akeh digunakake minangka klambi facade ing bangunan komersial lan sipil kayata stadion, mall, bangunan kantor, tanduran gedhe lan liya-liyane.

Mesh logam sing ditambahi kanggo bangunan kantor

Mesh logam sing ditambahi kanggo bangunan tanduran


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita