Lapisan Koil Logam kanggo Desain Interior Gaya lan Praktis

Katrangan singkat:

Tirai koil logam duwe properti geni, ventilasi lan transmisi cahya sing apik banget, sing dadi pilihan sing apik kanggo dekorasi interior lan eksterior.


Detail Produk

Tag Produk

Lapisan Koil Logam - minangka Tirai Logam kanggo Dekorasi Interior

Tirai koil logam uga diarani tirai koil logam. Umume, digawe saka kawat stainless steel, kawat aluminium, kawat tembaga utawa bahan liyane. Iki minangka tirai logam kelas paling anyar kaya tirai link chain lan tirai mail chain sing digunakake ing industri konstruksi modern lan digunakake minangka tirai ing omah, layar kanggo ruang makan, isolasi ing bolongan, dekorasi plafon, dekorasi ing pameran pameran dagang lan proteksi srengenge sing bisa ditarik, lsp. Dibandhingake karo tirai tradisional, tirai koil logam nduweni sifat tahan api, ventilasi lan transmisi cahya sing apik banget, saengga bisa urip luwih dawa. Amarga fitur mewah lan praktis, drapery coil metal dipilih dadi gaya dekorasi saiki dening para desainer.

Tirai Koil Permukaan Emas MCD-01

Tirai Koil Lumahing MCD-02

Spesifikasi

Bahan: baja tahan karat, wesi, tembaga, paduan aluminium, baja karbon sithik, lsp.

Werna: perak, emas, kuning kuningan, ireng, abu-abu, tembaga, abang, warna logam asli utawa nyemprotake karo warna liyane.

Dhiameter kawat: 0,5 mm - 2 mm.

Ukuran aperture: 3 mm - 20 mm.

Area mbukak: 40% - 85%.

Kekandelan: 5,5 mm - 7,1 mm.

Bobot: 4,2 kg / m2 - 6 kg / m2. (gumantung saka materi lan ukuran sing dipilih)

Dawa & Jembar: disesuaikan.

Perawatan lumahing: pickling, oksidasi anodik, varnish panggang utawa semprotan dilapisi.

Pickling

Yen dibandhingake karo cara liyane, pickling luwih gampang. Teori pickling yaiku mbusak oksida utawa inklusi ing permukaan. Werna ing ngisor pickling bisa tetep suwe ora karat lan ilang.

Oksidasi anodik.

Kanthi pelarut organik minangka medium, oksidasi anodik nggunakake debit titik kanggo mbentuk film protèktif ing permukaan produk. Lapisan semacam iki padha karo lapisan keramik. Oksidasi anodik bisa nggedhekake anti korosi lan daya tahan produk. Ngomong-ngomong, bisa dilebokake warna sing dikarepake.

Varnish panggang.

Varnish panggang minangka cara pewarnaan umum, yaiku semprotan lacquer ing lumahing lan nyampur warna cat banjur dicet ing kain koil logam. Sawise dilebokake warna ing permukaan, permukaan bakal dipanggang ing suhu dhuwur kanggo entuk warna tahan lama. Werna liwat varnish panggang bakal cerah lan apik.

MCD-03 Metal Coil Drapery kanthi warna lan ukuran beda-beda.

Katalog Sampel Sampel MCD-04 Katalog Kasedhiya

Fitur

Penampilan sing apik - gawe efek hiasan visual.

Bukti ringan - uga cocog kanggo lingkungan asor.

Bebas pangopènan - gunakake kain kanggo ngusap.

Materi ramah lingkungan - 100% bisa didaur ulang.

Tahan teyeng - ora luntur lan awet.

Instalasi gampang - struktur entheng lan fleksibel.

Kekuwatan dhuwur - tahan nganggo lan tahan kenceng.

Ventilasi lan transmisi cahya - njaga hawa seger lan ningkatake cahya.

Efektif biaya tinggi - fleksibilitas, tekstur unik lan daya tahan.

Nyegah geni - iku ora murup.

Maneka warna lan ukuran - bisa digunakake ing macem-macem aplikasi.

Desain lan gaya unik - gawe marem karo panjaluk para pelanggan.

Ukuran Pembukaan Koil MCD-05

Diameter kawat bolong MCD-06

Aplikasi

Miturut aplikasi sing beda-beda, tirai koil logam bisa digunakake ing desain arsitektur lan dekorasi bangunan. Dadi langsir koil logam bisa digunakake minangka:

Pemisahan interior. Tirai lawang. Gerbang keamanan. Tirai pancuran.

Bayangan srengenge. Jadwal nyimpen. Panggangan ventilasi. Panel langit-langit privasi.

Tirai bolong geni. Tirai ruang interior. Kain fasad hiasan. Desain njaba arsitektur.

Bahan klambi tembok eksterior. Dekorasi tembok. Perlindhungan lebu jeblugan. Isolasi swara.

Saringan cahya ing wayah awan. Perlindhungan tiba.

Kanggo fungsi sing luwih akeh, kain koil logam cocok kanggo:

Aula pameran Hotels. Aula bisnis.

Pusat olahraga. Tembok Mangetan.

Jendela Mal konser. Bangunan kantor.

Aula nari. Pusat blanja. Langit-langit.

Tangga. Jedhing. Perapian. Balkon

Aplikasi Pameran Drapery Coil MCD-07

Aplikasi Track Mundur MCD-08 Drapery Melengkung

Tirai Koil Logam MCD-09 Gantung ing Plafon.

MCD-10 Metal Coil Mesh ditrapake minangka Space Divider.

MCD-11 Metal Coil Mesh ditrapake minangka Pembagi Kamar

Aplikasi Fleksibel MCD-12 Tirai Koil Logam ing Desain Interior.

Aplikasi

Pisanan, tirai koil logam dikemas ing gulung nganggo kertas utawa film plastik, banjur dilebokake ing karton, wadhah kayu utawa palet miturut panjaluk sampeyan.

MCD-13 Metal Coil Mesh Dikemas dening Film Plastik

MCD-14 Metal Coil Mesh dikemas ing Kasus Kayu.

Instalasi

Babagan panginstalan drapery koil logam, kita duwe telung cara.

Instalasi trek U, instalasi trek H lan instalasi rod tirai stainless steel.

Trek H fleksibilitas dhuwur, bisa ditekuk nganggo bentuk utawa sudut apa wae supaya pas karo tata letak lan bentuk lengkungan, kanggo dipasang ing tembok utawa plafon.

Kanggo trek U, desain struktural lan kontrol kualitas sing luar biasa njamin strukture sing solid lan nggawe tampilan rendheng nalika nggantung.

Lan batang langsir stainless steel gampang dipasang ing sandiwara koil logam.

Trek U lan trek H digawe saka bahan aluminium anodized. Loro-lorone resistensi ringan lan teyeng. Telung trek langsir iki kabeh ndukung dhukungan baja sing kuat, glider gratis sing bisa tahan kabeh bobot tirai.

logam-koil-langsir-rod-install.jpg
Alt: Bolong koil logam dipasang ing rod.

Bolong koil logam dipasang ing trek U.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita