Warta

  • Apa Jinis Tenun?

    Tenunan Plain minangka tenunan kain kawat sing paling umum digunakake lan paling gampang. Saben kabel warp (kabel mlaku-sejajar karo dawa kain) ngliwati bolak-balik bolong liwat kabel (ngisi utawa motret kabel) kanthi 90 derajat. Nduwe macem-macem applica ...
    Waca liyane
  • Cacat Wire Mesh?

    1. Tandha lempitan: Tandha garis ing permukaan bolong kawat sing ora bisa dibusak. 2. Bolongan Pecah: kabel multi-potongan rusak ing situs sing padha kanggo nggawe bolongan ing permukaan. 3. Titik Rusty: Werna diganti korosi. Titik warna ing permukaan. 4. Kawat Rusak: Pecah kabel siji. 5. Kabel Bali: ...
    Waca liyane
  • Cara Ngukur Kain Kawat?

    A: Kain Spasi nemtokake area sing mbukak ing antarane kabel paralel. B: Mesh Count diidentifikasi minangka jumlah bukaan saben inci linier. Cacah bolong bisa ditampilake minangka nomer, fraksi, utawa rong nomer kajaba bahan kasebut minangka kain khusus sing diarani kain ruang - saben ...
    Waca liyane