Cladding Logam Berlubang njaga Bangunan Supaya Ora Rusak Cuaca

Katrangan singkat:

Klambi fasad logam perforated digunakake ing arsitek. Nggabungake perlindungan privasi lan macem-macem fungsi kaya cahya, ventilasi, isolasi, sunscreen.


Detail Produk

Tag Produk

Layar Logam Berlubang kanggo Klambi Bangunan

Klambi fasad logam perforated digunakake ing arsitek. Nggabungake perlindungan privasi lan macem-macem fungsi kaya cahya, ventilasi, isolasi, sunscreen. Sing paling penting, nglindhungi bangunan saka owah-owahan cuaca.

Logam berlubang nduweni sifat material sing stabil lan rasio bobot nganti bobot awak, sing gampang nggawe bangunan anyar lan ndandani bangunan lawas.

Sawise perawatan permukaan, tampilan gaya modern bakal nggawe bangunan luwih unik lan apik.

 Cladding Logam Berlubang Aluminium

Klambi Logam Berlapis Anodisasi

Pilihan Materi

Materi minangka faktor sing paling penting.

Klambi logam berlubang kudu dibukak ing njobo lan butuh area sing jembar, mula kekuwatan material lan resistensi korosi penting. Uga rasio kekuatan-kanggo-bobot ngelingi kangelan konstruksi lan stabilitas struktur bingkai.

Aluminium minangka bahan sing paling akeh digunakake.

Kaluwihan

Resistensi korosi sing luwih dhuwur. Bobot sing luwih entheng. Penampilan ayu sawise anodisasi.

Baja pelapukan uga digunakake ing wilayah cuaca sing ala, amarga efek anti-pelapukan paling apik.

Lubang Babak Klambi Bangunan Berlubang

Pilihan Desain

Panel logam berlubang kanthi bentuk bolongan segi telu lan permukaan perak.

Jinis bolongan klambi nggambarake nilai dekorasi bangunan.

Kanggo gaya ringkes, pola bolongan sing disusun kanthi rutin, kayata bunder lan heksagonal sing populer.

Kanggo pengaruh visual sing kuwat, kasedhiya ukuran lan ukuran bolongan.

Area mbukak sing tepat nyedhiyakake ventilasi udara sing apik. Umume desainer milih area terbuka 35% kanggo ngimbangi faktor ing ndhuwur, kayata pencahayaan, ventilasi, isolasi, sunscreen lan perlindungan privasi.

Perawatan lumahing

Perawatan lumahing kalebu lapisan bubuk lan anodisasi.

Lapisan bubuk nyedhiyakake akeh pilihan warna kanggo nutupi permukaan logam asli, sing bisa mbantu anti karat lan tahan korosi.

Anodizing bisa njaga kinclong logam nalika dicelupake logam. Biasane ditrapake ing panel aluminium, sing bisa nglindhungi panel saka oksidasi lan korosi.

Klambi bangunan panel berlubang sudhut mlengkung

Faktor liyane

Saliyane faktor ing ndhuwur, para desainer uga bakal nganggep tata letak integral layar berlubang. Kita bisa mbantu ngolah panel kaya mlengkung utawa lempitan.

Klambi fasad logam perforated digunakake ing macem-macem proyek, kayata parkiran, stasiun sepur, mall, rumah sakit, bangunan apartemen, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita