Layar Logam Berlubang kanggo Langit-langit Bangunan

Katrangan singkat:

Langit-langit logam berlubang nduweni dekorasi apik lan fitur panyerepan swara


Detail Produk

Tag Produk

Layar Langit-langit Berlubang kanthi Dekorasi lan Ventilasi Loro-lorone.

Langit-langit logam berlubang nduweni dekorasi apik lan fitur panyerepan swara. Iki bisa mbantu ndhelikake sistem taburan, instalasi kabel lan ventilasi, uga njamin keamanan struktur lan saluran udara sing apik. Ngelingi kualitas langit-langit berlubang sing bisa diakoni kanthi terang, bisa nggawe swasana menarik sing kerja sama karo lampu.

 Langit-langit Berlubang kanthi Lumahing Putih.

Langit-langit berlubang nganggo bolongan bunder.

Pilihan Materi

Faktor sing kudu dipikirake: Rasio kekuatan-kanggo-bobot - materi cahya bisa tahan luwih dawa saka pengikat.

Kinerja panyerepan swara sing apik banget. Tahan geni lan uap. Gampang diresiki lan dijaga.

Mula, disaranake aluminium, stainless steel lan baja galvanis minangka bahan langit-langit sing cocog.

Langit-langit Arsitektur berlubang

Pilihan Pola

Nalika sampeyan milih pola langit-langit, gaya tampilan, efek cahya, efek nyerep swara lan kinerja ventilasi kudu dipikirake.

Pola bolongan bunder lan persegi cocok kanggo gaya sing sederhana.

Panliten nuduhake manawa area mbukak luwih gedhe saka 10% duwe efek panyerepan swara sing apik. Lan luwih gedhe ruangan sing mbukak, efek ventilasi luwih apik.

Langit-langit Berlubang Aluminium

Perawat lumahing

Langit-langit koridor kasusun saka logam bolongan bolongan abu-abu sing ora teratur.

Lapisan bubuk minangka pilihan sing paling umum, sing bisa nggawe permukaan warna lan padhang. Kita nyedhiyakake layanan penyemprotan warna RAL sing disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita