Tali Renda Knitted Steel kanthi Umur Panjang

Katrangan singkat:

Meshes kabel simpul duwe kaluwihan sing ora bisa dibandhingake kanthi praktis, keamanan, daya tahan, properti estetis lan umur kaya sing kapacak ing ngisor iki


Detail Produk

Tag Produk

Mesh Tali Knot Tahan Baja tahan lama

Bolong tali rajutan stainless steel digawe saka stainless steel tarik dhuwur yaiku 304, 316, 304L, 316L. Lan loro konstruksi tali utama tali stainless steel yaiku 7 × 7 lan 7 × 19, lan 1 × 7 lan 1 × 19 uga diwenehake. Sudut standar yaiku 90 °. Bolong ora bisa nglarani tangan amarga alus. Lan ora bakal nglarani kewan lan manuk. Dadi digunakake kanthi wiyar minangka bolong kebon binatang stainless kanggo nglindhungi kewan, lan bisa nggawe pengunjung seneng kewan tanpa bebaya. Kajaba iku, digunakake minangka bolong aviary stainless steel lan kandhang manuk supaya manuk bisa urip kanthi nyaman.

 Struktur Mesh Rope Knotted

Rincian Mesh Renda Simpul

Kompetensi dhuwur

Jaringan kabel bolong sing dirajut serbaguna lan digunakake ing aspek kaya ing ngisor iki:

Layar bangunan. Perlindhungan tiba.
Anggar keamanan. Helipad
Layar divisi Fasad ijo.
Pager Kebon Binatang. Fasad parkir & garasi.
Kandang kewan. Dekorasi.
Isi panel balustrade. Pas toko lsp.
Jaring aviary.

Keamanan sing apik banget

Kanthi permukaan sing rata, bolong kabel rajutan kanthi efektif ngindhari manungsa lan kewan sing goresan. Kajaba iku, bolong iki tahan banget, yaiku bisa menehi perlindungan sing apik kanggo kewan sing ditutup lan nyuda kerusakan musim gugur.

Awet banget

Digawe saka baja tahan karat AISI 304 utawa AISI 316, sawetara kabel bolong sing dirajut duwe konstruksi sing ora bisa dirusak kanggo nyedhiyakake resistensi sing dhuwur lan tahan resistensi. Iki tahan tahan nyandhang lan nyuwek, kapasitas bantalan momotan dhuwur kanggo salju salju sing deres. Kangge, bisa tahan mamah sing ngrusak dening tikus lan hama liyane.

Properti estetika

Bolongan rhombik sing padha ngidini transparansi dhuwur tanpa mblokir paningalan. Penampilan sing apik lan struktur sing awet nggawe dheweke luwih dihargai dening para desainer taman lan arsitek ing saindenging jagad.

Jembar umur urip

Bolong kabel rajutan pancen tahan cuaca dadi bisa tahan kahanan sing paling abot kayata udan deres, salju deres uga topan. Uga tahan resistensi UV, korosi lan teyeng sing dawa umure luwih saka 30 taun. Kangge, jaring kabel rajutan kita ora ana gandhengane lan ora perlu ngresiki lan nutupi khusus.

Kajaba iku, bolong kabel rajutan sing disedhiyakake dening perusahaan kami ramah lingkungan, ora gampang diobong lan bisa digunakake maneh. Kajaba iku, struktur fleksibel ngidini sudhut mlengkung lan lempitan kanthi gampang kanggo transportasi lan instalasi sing gampang.

Gambar bolong tali rajutan

Bolong tali rajutan stainless steel

Rincian

Jeneng: bolong kabel fleksibel - jinis rajutan.

Pola: inten.

Bahan kabel: stainless steel AISI 304, 304L, 316 utawa 316L.

Konstruksi kabel: 7 × 7 (1,5 mm, 2 mm utawa 2,5 mm), 7 × 19 (3 ​​mm, 4 mm)

Diameter kabel: 1/8 ", 3/32", 5/64 ", 1/16" lan 3/64 ".

Ukuran bukaan bolong: 1 "× 1", 1-1 / 2 "× 1-1 / 2", 2 "× 2", 3 "× 3" lan 4 "× 4".

Sudut bolong standar: 90 °.

Ukuran bolong: W: 20 mm nganti 120 mm; H: 20 mm nganti 120 mm.

Spesifikasi

Bolong kabel rajutan - kabel 1/8 "

Kode Dhiameter kabel Ukuran bolongan Ngaso normal

Struktur tali

KCM-A51 1/8 " 3,2 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 1600 lbs  
KCM-A76 1/8 " 3,2 mm 3 "× 3" 76 mm × 76 mm 1600 lbs
KCM-A90 1/8 " 3,2 mm 3,55 "× 3.55" 90 mm × 90 mm 1600 lbs
KCM-A102 1/8 " 3,2 mm 4 "× 4" 102 mm × 102 mm 1600 lbs
KCM-A120 1/8 " 3,2 mm 4,75 "× 4,75" 120 mm × 120 mm 1600 lbs

 

Bolong kabel rajutan - kabel 5/64 "

Kode

Dhiameter kabel

Ukuran bolongan

Ngaso normal

Struktur tali

KCM-C38 5/64 " 2,0 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 676 lbs  
KCM-C51 5/64 " 2,0 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 676 lbs
KCM-C60 5/64 " 2,0 mm 3 "× 3" 60 mm × 60 mm 676 lbs
KCM-C76 5/64 " 2,0 mm 3,55 "× 3.55" 76 mm × 76 mm 676 lbs

 

Bolong kabel rajutan - kabel 1/16 "

Kode

Dhiameter kabel

Ukuran bolongan

Ngaso normal

Struktur tali

KCM-D25 1/16 " 1,6 mm 1 "× 1" 25,4 mm × 25,4 mm 480 lbs  
KCM-D30 1/16 " 1,6 mm 1.2 "× 1.2" 30 mm × 30 mm 480 lbs
KCM-D38 1/16 " 1,6 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 480 lbs
KCM-D51 1/16 " 1,6 mm 2 "× 2" 51 mm × 51 mm 480 lbs
KCM-D60 1/16 " 1,6 mm 3 "× 3" 60 mm × 60 mm 480 lbs

 

Bolong kabel rajutan - kabel 3/64 "

Kode

Dhiameter kabel

Ukuran bolongan

Ngaso normal

Struktur tali

KCM-E20 3/64 " 1,2 mm 0,8 "× 0,8" 20 mm × 20 mm 270 lbs  
KCM-E25 3/64 " 1,2 mm 1 "× 1" 25,4 mm × 25,4 mm 270 lbs
KCM-E30 3/64 " 1,2 mm 1.2 "× 1.2" 30 mm × 30 mm 270 lbs
KCM-E38 3/64 " 1,2 mm 1,5 "× 1,5" 38 mm × 38 mm 270 lbs

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk